top of page
Image by Aditya Sharma

WIE ZIJN WIJ

Wie zijn wij?

MaxVision is een bedrijf dat producten op de markt brengt die jouw leven een stuk makkelijker maken. Onze visie is om in kaart te brengen wat jij nodig hebt en dit met de beste prijs/kwaliteit-verhouding aan te bieden. Het is deze benadering die leidt tot maximale visie, progressie en innovatie. En misschien wel het allerbelangrijkste, wij zijn er vooral voor jullie!

Team MaxVision

Service

The tevredenheid van de klant staat bij MaxVision centraal. Wij vinden het belangrijk dat de klant elke dag bij ons terecht kan met vragen en overige opmerkingen. Daarom is onze klantenservice elke dag bereikbaar voor u en wij doen er alles aan om uw klantenvragen zo snel mogelijk te beantwoorden.

watch.png

Wij staan klaar voor al onze klanten. Mocht er ontevredenheid zijn bij een van onze klanten, dan doen wij er alles aan om samen tot een gepaste oplossing te komen. Al onze klanten kunnen bijvoorbeeld hun bestelling binnen 14 dagen zonder opgaaf van reden annuleren en retour sturen, waarna het volledig aankoopbedrag weer terug wordt gestort. 

Naast het bieden van de beste service, vinden wij het belangrijk dat al onze klanten voor voordelige prijzen kunnen winkelen bij ons. Daarom zorgen wij ervoor dat u nooit teveel betaalt, door onze prijzen altijd laag te houden. Zo betaalt u bij ons geen verzendkosten voor uw bestelling.

Bedrijfsgegevens

MaxVision

Botnische Golf 9A
3446 CN Woerden

info@max-vision.nl 

KvK-nummer: 72619082

BTW-nummer: NL859176071B01

bottom of page