top of page
Returning Book to Shelf

RETOURNEREN EN RUILEN

Het kan wel eens voorkomen dat u een bestelling retour wilt sturen, wellicht omdat het product u toch niet bevalt of misschien om een andere reden. Wettelijk gezien heeft u het recht om uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

U heeft na annulering 14 dagen de tijd om uw product retour te sturen. U krijgt dan de volledige aanschafkosten (inclusief verzendkosten) teruggestort op uw bankrekening. Enkel de verzendkosten voor het retourneren zijn voor uw eigen rekening. Deze kosten zijn afhankelijk van het formaat en gewicht van het te retourneren product. Deze kosten ziet u wanneer u een retouraanvraag indient. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Mocht het product beschadigd zijn en/of de verpakking ervan, dan zal dit naar evenredigheid van schade voor uw eigen rekening komen. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@max-vision.nl. Wij zullen vervolgens de aanschafkosten (inclusief verzendkosten) binnen de wettelijk gestelde termijn van 14 dagen na aanmelding terugstorten, mits het product en de verpakking in goede staat ontvangen is.

Product ruilen?

Wilt u uw product ruilen, omdat u bijvoorbeeld toch liever een ander iPhone hoesje had gewild, dat is geen enkel probleem. U kunt hiervoor contact opnemen met info@max-vision.nl. Wel draagt u zelf de kosten voor terugzending van het product en voor de verzendkosten van het nieuwe product.

Verkeerd bezorgadres doorgegeven?

 

Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen de geplaatste bestelling nog voor u te wijzigen, indien het niet al verstuurd is.

bottom of page